Voor een mooie Prinsencape,Prinsenpak, carnavalssteek en carnavalsonderscheidingen bent u bij ons aan het goede adres.

Carnavalsonderscheidingen & Pins

U kunt bij ons carnavalsonderscheidingen / medailles bestellen als u een Prinsenpaak/jas en/of een Prinsessenjurk koopt. Wij leveren geen medailles opzich.

Een carnavalsonderscheiding voor de echte carnavalist


Wij maken jouw carnaval een nog groter succes met een carnavalsonderscheiding op maat. Bij ons kan je een carnavalsonderscheiding kopen die persoonlijk, uniek en een lust voor het oog is. Deel ze uit aan de leden van je carnavalsvereniging, je vrienden en iedereen die naar je feest komt. Na carnaval kan de ontvanger zijn carnavalsonderscheiding ophangen of bewaren als een prachtige herinnering aan een geweldige tijd. Van Ewijck heeft ruime ervaring met het maken van carnavalsonderscheidingen. Bij ons kan je een carnavalsonderscheiding kopen van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs.


Carnavalsonderscheidingen laten maken? Alles is mogelijk bij van Ewijck

We bieden je carnavalsonderscheidingen die exact voldoet aan jouw wensen. Bij ons heb je veel verschillende opties: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gegoten, een geslagen of een geprinte carnavalsonderscheiding. Ook hoef je bij ons geen minimumbestelling af te nemen – of je nou 1 of 1000 exemplaren wilt, wij regelen het voor je. Als je wilt, dan denken onze specialisten met je mee over het ontwerp van je carnavalsonderscheiding. Met jouw idee en hun advies kan je een schitterende en passende carnavalsonderscheiding laten maken, die gegarandeerd de blik van elke carnavalsganger vangt.


Een carnavalspin of carnavalsmedaille verhoogt de feestvreugde

Als je carnavalspins of een carnavalsmedaille wilt uitdelen als onderscheiding of aandenken, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. We maken pins en medailles met tekst, logo en/of afbeelding van de door jou verlangde grootte en materiaal. Dat is een leuk kadootje of bedankje voor iedereen die er bij was. Een unieke carnavalspin of carnavalsmedaille legt de herinnering aan het carnaval vast in een prachtig verzamelobject.


Hoe wij carnavalsonderscheidingen maken

Bij ons kan je carnavalsonderscheidingen kopen die gebaseerd zijn op jouw eigen design. Maak zelf een mooi ontwerp met de door jou gewenste tekst, naam en logo van je vereniging, en lever die bij ons in. Onze experts kunnen, als je dat wilt, advies geven over je ontwerp en zorgen dat het een gegarandeerd succes wordt. Wil je graag zien hoe wij te werk gaan? Je bent welkom om te komen kijken in onze showroom. Dan laten we je zien hoe we een carnavalsonderscheiding maken en vertellen je over de mogelijkheden voor jouw eigen design.


Iedereen kan bij ons een carnavalsonderscheiding kopen

Wil je graag een carnavalsonderscheiding laten maken, maar weet je niet op welke prijs je moet rekenen? Een carnavalsonderscheiden laten maken kost bij van Ewijck minder dan je misschien denkt. Wij bieden namelijk erg voordelige prijzen om carnavalsonderscheidingen laten maken. Onze onderscheidingen zijn er ook voor mensen met een kleinere beurs. Geef ons simpelweg door wat je budget is, en wij laten je weten wat we voor je kunnen betekenen.


Wil je een offerte bekijken?

Ben je op zoek naar de voordeligste plek waar je carnavalsonderscheidingen kopen kan? Wij kunnen je gratis en zonder verplichtingen een offerte toesturen. Daarmee kan je zelf een eerlijke vergelijking met andere aanbieders maken. En waarschijnlijk kom je er dan achter dat je bij ons voortreffelijke carnavalsonderscheidingen kopen kan voor een heel mooie prijs, net als de vele andere carnavalsgangers die je voor zijn gegaan. Geef ons je wensen door en we sturen je snel een offerte.


Onze mogelijkheden om een carnavalsonderscheiding te laten maken

Van Ewijck biedt prachtige carnavalsonderscheidingen en carnavalspins voor aantrekkelijke tarieven aan. Onze specialisten maken op basis van jouw unieke ontwerp een serie geweldige carnavalsonderscheidingen die iedereen zal willen bezitten. We kunnen je adviseren over het ontwerp, en je een optie voor je carnavalsonderscheiding bieden die past binnen jouw budget. Bij ons heb je een ruime keuze qua materiaal, oplage en prijsklasse, en er geldt geen minimumafname.


Wij bieden je het volgende:

Een carnavalsonderscheiding laten maken naar jouw eigen ontwerp;

Leuke en voordelige carnavalsmedailles en –pins kopen;

Experts mee laten denken over het ontwerp van je carnavalsonderscheiding;

Rondkijken en je laten adviseren in onze showroom;

Uitstekende kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs;

Jarenlange ervaring en persoonlijke service.


Wil je meer informatie? Neem direct contact met ons op!

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we sturen je een vrijblijvende offerte met een mooie aanbieding. Neem contact met ons op via de gegevens hieronder en wij helpen je graag met het realiseren van jouw wens!